FORSIDE OM OSS KONTAKT VIDEOBLOGG ANTREKK TWITTER

Pause

Vet det ganske lenge siden vi har blogget nå. Grunnen er at begge har en del å gjøre for tiden, og vil heller være med venner og sånne ting. Det frister heller ikke, og da føler jeg ikke det er noe vits å blogge. Vi blogget jo fordi vi syntes det var gøy. Så derfor har vi tenkt til å ta en pause. Vet ikke hvor lenge det blir, men er nesten helt sikker på at vi kommer tilbake om ikke så veldig lenge til! :-)  

Tusen takk for alle de fine kommentarene vi har fått, og takk til dere som leser bloggen! ♥ Vi blogges!

-Kristine♥... Én kommentar

Wants -The balm


Alt er fra Coverbrands ♥


Ønsker du deg noe av det samme?

 -Kristine♥6 kommentarer

Pakke i posten!

Heihei! 

Jippi!  Idag fikk jeg endelig bahama mamaen jeg bestilte for noen dager siden! Pakken er jo bare utrolig fin, så gleder meg masse til å prøve den ut!  Utrolig deilig med helg også! Gleder meg til å sove lenge igjen. Har ikke noen store planer for helgen, men jeg finner nok på noe. Nå skal kristoffer og meg lage taco, og senere skal jeg til Mariann en liten tur med noen andre. Det blir sikkert veldig gøy! ♥

Har du noen planer for helgen?

-Kristine♥14 kommentarer

Favoritt maskara

Hadde favoritt hudsminke igår, så tenkte jeg måtte ha favoritt maskara idag, hehe.  Fikk denne til jul av Benedikte, og er rett og slett super fornøyd! Vippene blir lange og fyldige, uten å klumpe. Akkurat slik jeg liker det! Den er fra max factor hvis du lurer :-)

Det var første dag på skolen etter juleferien idag . Hadde grudd meg ganske mye, men det gikk veldig greit! Sovnet i halv elleve tiden igår, så det var ganske lett å våkne. Hater å være trøtt når jeg er på skolen, alt blir liksom mye kjedligere da. Det var selfølgelig kjedelig å sitte på skolebenken, men det var veldig gøy å se venner ogsånn igjen. Så jaa, det var helt greit å begynne på skolen igjen, altså!

 Men nok om det! Etter skolen dro jeg rett hjem til Agnes og var der en liten stund. Vi bare slappet av med smoothie og koste oss!

Hva har du gjort idag?

Hva er favoritt maskaraen din?

-Kristine♥

 

 

 

 

 11 kommentarer

Favoritt hudsminke

♥ Bareminerals Orginal

Hva er favoritt hudsminken din?

-kristine♥4 kommentarer

Godt nyttår!!

Hei! ♥

 Kom akkuratt hjem fra en litt lang biltur og er ganske sliten nå siden jeg ikke sov så mye i natt. Reiste til Stavanger igår med familien min, og noen andre familier. Vi var 19 stykker til sammen og har kost oss masse, Ihvertfall jeg! :-) Skal prøve å legge meg litt tidlig i dag sånn at jeg er opplagt til imorgen. Det er jo tross alt siste dagen i juleferien. Kjenner jeg gruer meg til å begynne på skolen igjen, men jeg har vel ikke noe valg.


Skal blogge mere imorgen! 

Uansett, så ønsker jeg dere et godt nyttår og håper dere får et fint 2013♥

Hvordan feiret du nyttårsaften?

-Kristine♥

 


 ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » Oktober 2012♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Heisann. Denne bloggen skrives av Kristine Eikså & Benedikte Rike Grønlund. Vi er 13 år og bor i den lille byen på Sørlandet, Kristiansand.

På denne bloggen kommer dere til å lese om interresser, hverdag, mote, antrekk og masse annet. Vi håper du liker bloggen vår og vil følge oss videre! Vi skal også prøve å kommentere tilbake til alle dem som kommenterer her på bloggen.. ;-) Ha en fin dag!♥

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits