FORSIDE OM OSS KONTAKT VIDEOBLOGG ANTREKK TWITTER

Pause

Vet det ganske lenge siden vi har blogget nå. Grunnen er at begge har en del å gjøre for tiden, og vil heller være med venner og sånne ting. Det frister heller ikke, og da føler jeg ikke det er noe vits å blogge. Vi blogget jo fordi vi syntes det var gøy. Så derfor har vi tenkt til å ta en pause. Vet ikke hvor lenge det blir, men er nesten helt sikker på at vi kommer tilbake om ikke så veldig lenge til! :-)  

Tusen takk for alle de fine kommentarene vi har fått, og takk til dere som leser bloggen! ♥ Vi blogges!

-Kristine♥... Én kommentar

Pakke i posten!

Heihei! 

Jippi!  Idag fikk jeg endelig bahama mamaen jeg bestilte for noen dager siden! Pakken er jo bare utrolig fin, så gleder meg masse til å prøve den ut!  Utrolig deilig med helg også! Gleder meg til å sove lenge igjen. Har ikke noen store planer for helgen, men jeg finner nok på noe. Nå skal kristoffer og meg lage taco, og senere skal jeg til Mariann en liten tur med noen andre. Det blir sikkert veldig gøy! ♥

Har du noen planer for helgen?

-Kristine♥14 kommentarer

Favoritt maskara

Hadde favoritt hudsminke igår, så tenkte jeg måtte ha favoritt maskara idag, hehe.  Fikk denne til jul av Benedikte, og er rett og slett super fornøyd! Vippene blir lange og fyldige, uten å klumpe. Akkurat slik jeg liker det! Den er fra max factor hvis du lurer :-)

Det var første dag på skolen etter juleferien idag . Hadde grudd meg ganske mye, men det gikk veldig greit! Sovnet i halv elleve tiden igår, så det var ganske lett å våkne. Hater å være trøtt når jeg er på skolen, alt blir liksom mye kjedligere da. Det var selfølgelig kjedelig å sitte på skolebenken, men det var veldig gøy å se venner ogsånn igjen. Så jaa, det var helt greit å begynne på skolen igjen, altså!

 Men nok om det! Etter skolen dro jeg rett hjem til Agnes og var der en liten stund. Vi bare slappet av med smoothie og koste oss!

Hva har du gjort idag?

Hva er favoritt maskaraen din?

-Kristine♥

 

 

 

 

 11 kommentarer

Godt nyttår!!

Hei! ♥

 Kom akkuratt hjem fra en litt lang biltur og er ganske sliten nå siden jeg ikke sov så mye i natt. Reiste til Stavanger igår med familien min, og noen andre familier. Vi var 19 stykker til sammen og har kost oss masse, Ihvertfall jeg! :-) Skal prøve å legge meg litt tidlig i dag sånn at jeg er opplagt til imorgen. Det er jo tross alt siste dagen i juleferien. Kjenner jeg gruer meg til å begynne på skolen igjen, men jeg har vel ikke noe valg.


Skal blogge mere imorgen! 

Uansett, så ønsker jeg dere et godt nyttår og håper dere får et fint 2013♥

Hvordan feiret du nyttårsaften?

-Kristine♥

 


 ... Ingen kommentarer

Bestilt!


Hei du! ♥

Da har jeg akkuratt bestilt hjem  Bahama mama solpudderet fra The balm. Har ønsket meg dette lenge, så gleder meg masse til å teste det ut! Kan sikkert skrive et innlegg om det når jeg får det. Har lest mye bra om det, også koster det bare 151 kroner, på salg på cover brands. Direktelink HER

Har du prøvd det?


Idag har jeg bare slappet av, og vært en liten tur hos bestemor og bestefar.  Nå har jeg besøk av Agnes!  Veldig koselig!♥

Håper der har hatt en super dag, og takk for at dere leser bloggen vår!♥

-Kristine♥

 

 2 kommentarer

Shine bright like a DiamondHva synes du om bildene?

 -Kristine♥

 

 2 kommentarer

Bloggene jeg leser
♥MartheBorge   ♥Andreabadendyck   ♥ L0ve   ♥Betinabf   ♥Auroramohn   ♥ Torhiiild   ♥Suniie   ♥Naissweetlife

Heisann sveisann!♥ 

Hadde egentlig tenkt til å poste dette innlegget igår, men glemte det helt så jeg jeg poster det idag. Leser disse bloggene fast, men stikker selfølgelig innom andre av og til også .Skal ut å ta outfit bilder nå, legger dem ut senere idag! 

Hvilke blogger leser du?¨

-Kristine♥

 

 4 kommentarer

God Jul!

God jul!

Endelig er det Julaften! Den beste dagen i året, synes jeg ihvertfall! Har sett på julemorgen, tre nøtter til askepott og spist en god julefrokost. Vi har en sånn tradisjon at vi åpner en pakke på morgenen, så jeg gjorde det, hehe..  Kommer nok til å lage et innlegg om hva jeg fikk til jul, hvis dere vil da :-) Vi skal feire med familien fra pappa sin side i år, så det blir nok veldig koselig! 

 Men nå må jeg løpe, må rydde og ordne ogsånn før i kveld, også skal jeg kanskje i kirka. Så kan dere jo høre på en av mine favoritt julesanger så lenge!

 

Ønsker dere kjempe god jul! Kos dere masse! ♥ 

-Kristine ♥... Ingen kommentarer

Lille julaften

 

Heihei! 

Kjempelenge siden vi har blogget nå! Gikk rett og slett lei ,og mistet blogginspirasjonen, så da er det ikke noe vits føler jeg. Men nå begynner vi igjen, ihvertfall jeg!  Har snakket med Benedikte, som sa at  hun trodde hun skulle begynne på tirsdag, så håper på det!  Har lengtet skikkelig etter å legge ut bilder, skrive hva jeg har gjort, og vise hva jeg har kjøpt osv. Så håper vi klarer å blogge en stund,  uten å så lange pauser.

Siden  jeg vet at det er veldig kjedelig får de som leser bloggen, å gå inn å sjekke, også har det ikke kommet noen nye innlegg på en uke. Tilslutt er det ingen som gidder å lese den lenger.  Men nok om det! Det er jo lille Julaften idag , og en dag til Julaften! Wiiii :D Har ikke gjort så veldig mye idag, har egentlig bare slappet av og ryddet.  

Håper dere har hatt en nydelig lille julaften, også blogges vi imorgen! ♥

-Kristine♥

 

 

 2 kommentarer

Jordbær smoothie

Hej hej! Håper alle har hatt en fin helg!♥

Idag har jeg bare slappet av. Var på besøk hos bestemor og bestefar på formiddagen. Litt senere på dagen tok jeg en liten tur til Mariann og var der i noen timer. Veldig koselig! Når jeg kom jeg øvde jeg litt på RLE prøven vi skal ha til uka. Også lagde jeg smoothie som jeg syntes ble veldig god, så jeg tenkte jeg kunne legge ut oppskriften!

Dette trenger du:

♥ En halv banan

♥ Fryste jordbær

♥ En liten yoghurt kartong

♥ Melk

♥ Også litt melis på toppen


Så er det bare å putte alt oppi og, skru på mikseren!


Oppskriften holdt akkuratt til et glass!

Håper det smaker! ♥

Hva har du gjort idag?

-Kristine 10 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » Oktober 2012♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Heisann. Denne bloggen skrives av Kristine Eikså & Benedikte Rike Grønlund. Vi er 13 år og bor i den lille byen på Sørlandet, Kristiansand.

På denne bloggen kommer dere til å lese om interresser, hverdag, mote, antrekk og masse annet. Vi håper du liker bloggen vår og vil følge oss videre! Vi skal også prøve å kommentere tilbake til alle dem som kommenterer her på bloggen.. ;-) Ha en fin dag!♥

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits