FORSIDE OM OSS KONTAKT VIDEOBLOGG ANTREKK TWITTER

På'n igjen!

Hei alle søte snille lesere!

Nå er det altfor lenge siden jeg satt og skrev et nytt innlegg på denne bloggen. Jeg savner det faktisk! Jeg savner å skrive til dere, få god respons tilbake og selvfølgelig å lese DERES blogger. Jeg håper at dere fortsatt husker at vi ALLTID KOMMENTERER TILBAKE til dere! ♥ Vi blir veldig glade for alt av kommentarer!

Og selvfølgelig så må jeg jo bare ønske alle sammen en RIKITG GOD JUL & ET GODT NYTT ÅR!♥ Det er jo juuuul!! Og nå som jeg nettopp har begynt å blogge igjen så må jeg jo fortelle dere om det beste jeg fikk til jul. NIKON D3100 18-55mm ♥ Haha.. jeg har allerede tatt over 400 bilder, så jeg tenkte jeg kunne vise noen av dem til dere:


(Redigert)

(Litt redigert)

(Redigert)

(Ikke redigert)

(Ikke redigert)

(Ikke redigert)

(Ikke redigert)

(Litt redigert)

(Ikke redigert)

(Ikke redigert)

(Ikke redigert)

(Ikke redigert)

Ååå.. elsker, elsker, elsker!! ♥♥

Hva fikk du til jul i år?

Husk å kommenetere!!

Love ~Benedikte..♥... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Heisann. Denne bloggen skrives av Kristine Eikså & Benedikte Rike Grønlund. Vi er 13 år og bor i den lille byen på Sørlandet, Kristiansand.

På denne bloggen kommer dere til å lese om interresser, hverdag, mote, antrekk og masse annet. Vi håper du liker bloggen vår og vil følge oss videre! Vi skal også prøve å kommentere tilbake til alle dem som kommenterer her på bloggen.. ;-) Ha en fin dag!♥

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits