FORSIDE OM OSS KONTAKT VIDEOBLOGG ANTREKK TWITTER

Lille julaften

 

Heihei! 

Kjempelenge siden vi har blogget nå! Gikk rett og slett lei ,og mistet blogginspirasjonen, så da er det ikke noe vits føler jeg. Men nå begynner vi igjen, ihvertfall jeg!  Har snakket med Benedikte, som sa at  hun trodde hun skulle begynne på tirsdag, så håper på det!  Har lengtet skikkelig etter å legge ut bilder, skrive hva jeg har gjort, og vise hva jeg har kjøpt osv. Så håper vi klarer å blogge en stund,  uten å så lange pauser.

Siden  jeg vet at det er veldig kjedelig får de som leser bloggen, å gå inn å sjekke, også har det ikke kommet noen nye innlegg på en uke. Tilslutt er det ingen som gidder å lese den lenger.  Men nok om det! Det er jo lille Julaften idag , og en dag til Julaften! Wiiii :D Har ikke gjort så veldig mye idag, har egentlig bare slappet av og ryddet.  

Håper dere har hatt en nydelig lille julaften, også blogges vi imorgen! ♥

-Kristine♥

 

 

 



2 kommentarer

Mariann <33

24.12.2012 kl.11:42

Jeg er hvertfall kjempe klar for og lese bloggen deres igjen og kanskje gjesteblogge en eller annen gang i fremtiden <33

Kjempe bra at dere skal begynne igjen!<3 Loveu <3
Mariann 3: Så bra! Ja, det må du snart! Love U 2! <3

Skriv en ny kommentar



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Heisann. Denne bloggen skrives av Kristine Eikså & Benedikte Rike Grønlund. Vi er 13 år og bor i den lille byen på Sørlandet, Kristiansand.

På denne bloggen kommer dere til å lese om interresser, hverdag, mote, antrekk og masse annet. Vi håper du liker bloggen vår og vil følge oss videre! Vi skal også prøve å kommentere tilbake til alle dem som kommenterer her på bloggen.. ;-) Ha en fin dag!♥

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits