FORSIDE OM OSS KONTAKT VIDEOBLOGG ANTREKK TWITTER

Day 4 - Noe jeg gruer meg til

Day 4 - Noe jeg gruer meg til..


Hmm.. vanskelig dette her! Det er egentlig ikke så mye jeg gruer meg til. Jeg hater jo å gå til tannlegen da, og nå har pappa tenkt å ringe til REGULERINGSTANNLEGEN snart for å bestille ny time. I hate it! :-( Tannlegen må nesten være det værste som finnes av leger, tannleger, sykepleiere osv. Det er ikke det at jeg ikke liker menneskene som er tannleger, men det er det at jeg hater når folk skal endre på meg og hjelpe meg å bli finere osv. Selvfølgelig så er det jo bra å ha fine tenner og så absolutt så vil jeg ha det, men jeg tror nok bare at jeg ikke er skapt for å dra til tannlegen. Åneii.. nå ble dette et enda kjedeligere innlegg :-( Jaja.. det får bare holde! Kommer bedre tilbake i morgen.. grunnen er at jeg har vært veldig mye borte i dag ;-)


Hehe.. hadde dessverre ingen andre bilder å legge ut, også synes jeg dette er så fint!♥ Kjempe glad i deg, Yalda!♥


Kristine har BURSDAG i dag (19.10.2012)!♥

Hei snuppa!<33 

Gratulerer så mye med dagen! Endelig 13 år og vi kan snakke på Facebook. Du er ei utrolig pen og snill jente som jeg setter utrolig stor pris på! Du har alltid vært der for meg siden vi ble bestevenner. Jeg kommer aldri til å glemme alt det vi har opplevd sammen og det vi har igjen å oppleve sammen! Justin Bieber konsert i April, forhåpentligvis noen jenteturer i framtiden og bare de små tingene som vi kommer til å gjøre sammen på fritiden!:-D Du aner ikke hvor glad jeg egentlig er i deg, selvom jeg kanskje ikke viser det så mye! Jeg setter utrolig mye pris på hvert eneste sekund vi har sammen.. Du er FANTASTISK!! Som sagt så er jeg kjempe glad i deg og jeg vet jeg alltid kommer til å være det!<3 Jeg er og kommer alltid til å være der for deg! Stå på Kristine!!! ;-)

Stooooooooor klem fra Benedikte!!<33 Love U!<333333 ♥

 

~Benedikte..♥... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Heisann. Denne bloggen skrives av Kristine Eikså & Benedikte Rike Grønlund. Vi er 13 år og bor i den lille byen på Sørlandet, Kristiansand.

På denne bloggen kommer dere til å lese om interresser, hverdag, mote, antrekk og masse annet. Vi håper du liker bloggen vår og vil følge oss videre! Vi skal også prøve å kommentere tilbake til alle dem som kommenterer her på bloggen.. ;-) Ha en fin dag!♥

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits